Morrn morrn

Känner mig lite neråt igen angående hälsan... inte så bra.
Såg precis ett klipp på aftonbladet-tv en katt som hade en död snok i näsan.. skit äckligt.
Har spelat lite supermario på morgonen och nu tänkte jag nog gå ner på stan och researcha lite inför mitt nya projekt, julkortsdesign :)

I väntan på julen..



Så har jag gjort en egen "adventsljusstake". Jag tycker den blev jättefin, och den är snyggare i verkligeheten än på kortet. :)

:)

Igår åkte jag med mamma och pappa till mediamarkt för att hitta mig en ev dator. Blev helt kär i en eller igentligen 2 st sony vaio´s. MEN de kostar 9000+ , närmare 10000, skulle du tycka det var värt det?? Bara för den är snygg, eller det är ju en bra dator också, men det finns lika bra datorer men för typ 6999 kr ist.. men inte lika snygga. ÅH har sådan beslutsångest.
Iallafall, Johan i sin tur var också där igår men med några kompisar.. Och så kommer han hem med en överraskning. Johan har köpt Nintendo Wii. :) Och dessutom köpte han ett dansspel till mig HUR KUL SOM HELST. Så ni måste komma och pröva sedan. Sedan körde vi WII sports så vi spelade golf (vilket var min värsta gren), bowlade, paddlade kanot, cyklade, åkte wakeboard m.m. Vi avslutade med en runda supermario. Åh vad kul det var. Och det som är så kul med wii sport och dansspelet är att man sitter inte och bara styr med en dosa som vanliga spel utan här rör man hela sig så har lite träningsvärk i armen idag. :):)
Johan ligger och sover brevid mig här, lånar ju hans dator numera... medans jag ligger och tittar på Lelias Jul i tv4 play.
Jag är ruggigt julsugen nu, och idag är det ju också 1:a advent.
Har gjort en liten (hör och häpna) lista, både med julklappar och saker som jag vill ha här hos oss inför julen.
Men idag jobbar jag tyvärr så det blir inte så mycket idag inte, vilket jag skulle vilja. Men men, what to do. Nya tag imorgon. Så ska jag boka in mig mormor och mamma på bio snart!! Luftslottet som sprängdes.
Tjoflöjt


juste, PS:
Vet en tjej som har rpovat att göra Pernilla Wahlgrens cheescake samt julmustkyckling, och alltesammans blev jätte gott. DS

Gääääsp

:)
Igår när jag kom hem så lyste det i trappuppgången men när jag är i sista trappan så blir det kolsvart.. shit vad rädd jag blev då, men i mörkret fann jag en liten röd knapp så då var det lugnt.
Har vart uppe och tvättat sedan 07:00, jätte bra kombination att lyssna på läskig ljudbok samt tvätta när det är jätte mörkt överallt. :P mjaaa....

Afterwork fredag

Idag har vi afterwork på CMS Träning & Hälsa med temat CARPE DIEM. Så det är lugnare klasser mind cykel/gång, harmoni, core. Till detta bjuds det på fruktplock och dryck :)
Ska bli jätte trvligt. Tycker dock jag jobbar lite ojämnt varje fredag jag jobbar. Antingen är det 06:30-13:00, 08:30-15:00 eller 12:00-18:30. Idag är det de sistnämda.
Men idag ska jag hålla fyra klasser Core, Harmoni, Gång och Cirkel, känns okej.. allt utom gången iochmed att jag är sjuk. Men jag har lyckats tack vare mina fina kollegor att från tio klasser bara köra sex stycken, vilket jag är mycket tacksam över.
Blir en lugn kväll iochmed att jag är sjuk fortfarande men på bättringsvägen..
So long

Torsdag

Och jag är sjuk :(
Fy vad trist det är vet inte vad som hände riktigt.
HEL HEKTISK dag i tisdag och igår kom det som ett brev på posten, inte roligt.
Tur att jag måste nog ha världens bästa mamms som kom med diverse saker som fick mig på bra humör och förhoppningsvis gör mig frisk också.
Snart är det jobb igen, vi får se om jag måste köra klasser idag eller om jag lyckas byta bort dem så får jag vila upp mig lite.
Ha en bra dag så länge.

Åh, just my luck.

Hemma hos mamma och pappa och tvättar lite.
Tittar ut när det är klart...
Tardaaaa SPÖREGN - lovely.
Dessutom har jag halsvärk, huvudvärk, träningsvärk - sug på den då.

ok, here goes.

Min dator har gått och blivit sjuk :/
-ok, inte sjuk men den fungerar inte som den ska.
Så jag tog med Johan ner på stan för att kolla.
När vi gick ner var det 20 minuter kvar och tills kl 12 och då mitt pass började.
Efter att tittat klart var de ca 10 minuter kvar. SKÖNT, men lite stressigt..
En glödlampa hade gått sönder i personalomklädningsrummet, så det var lite mörkt.
OKEJ... en sportbh, en topp, och ett par byxor..ett par byxor?..ett par byxor!?

1. Nej, hittar inga byxor.
Tillslut hittar jag ett par byxor, men de är för stora nertill.
Springer till receptionen tar två gummisnoddar och sätter längst ner.
Japp då ska jag ju fylla på vattenflaskan, gör det och ska ta min skiva och mina lappar med koreografi på.

2. Nej, alla lappar är ej där.
SHIT, springer tillbaka till receptionen, loggar in på musicpartner, öppnar afrokoreografi och skriver av. Som tur var så var datorn inte seg som den brukar. Japp, kutar in i salen.
Hälsar alla välkommna till Dansa Afro... Öppnar cd-fodralet...

3. NEJ, skivan är inte där. PANIK!!!
Deltagarna ser lite undrande ut... Men det är ju inte afro nu.
Okej då gör vi såhär trampa igång så springer jag och tittar är det afro så hinner jag hämta skivan och annars kör vi dansa mix.

4. NEJ, det var inte dansa afro. (men det var inte bara jag som sett fel , det var flera st) Men jaha, då har jag inte några strumpor inte några skor.

Jennie kommer inspringandes med det.
låt 1 - barfota
låt 2 - strumpor
låt 3 - äntligen med skor.

Sen har min dag varit KAOS sen dess.
Men, det är roligt kaos. Tur är väl det.
Nu har Johans kompis Matte vart här hos oss och vi har ätit pizza.
Och Matte visade mig en sak.
Så gå nu in på www.tackfilm.se, lägg in en bild på dig själv spelar inte någon roll om ni tittar i profil eller inte.
Och njut av filmen.
Puss hej

TID?!

Har jag tid med detta blogginlägg??
MJAA... har en hel del att göra. Men tiden den lixom bara springer iväg.
Äsch, jag bloggar senare... berättar om min kaotiska dag då.
Nu är det core och stängning som gäller.


Helgen som varit

Har varit trevlig.
Ledig i fredags var nere på stan och shoppade sen hade jag och Johan hemma kväll på fredagen.
Drack den röda julcidern vilket jag inte rekommenderar, den var inte en favorit för mig iaf.
På lördagen gick jag och mamma ner på stan en snabbis, in på indiska och visade henne en tunika. Och hon tyckte som jag att den var fin så jag slog till.
Vet inte om jag skrivit om detta i bloggen men det finns en kvinna, som jag ser överallt, vart jag än går. Är jag på stan är hon i samma affär. Är jag på coop är hon där. En gång satt jag och Jonna på Mc Donalds, och då sa jag till henne att kolla den där tjejen jag ser henne överallt... OCH VAD HÄNDER TROR NI?! JODÅ, självklart kommer hon in också, handlar, det finns inte några lediga bord så hon frågar är det ledigt här och sätter sig brevid mig. Det är helt sjukt, och jag vet inte om hon vet, men jag vet. Iallafall, medans jag betalar min tunika, vem kommer in, tar samma tunika, och går in och provar?????!!!
JO DET ÄR SANT, HELT SJUKT!

Tog sedan bussen till min syster, vi drev runt på stan lite granna. Köpte en rosett på Monki och ett spel på Lagerhaus. Sen gick vi och fikade/åt på ett café jag tog toast basilika och Emma tog vitlöksbröd med tzatsiki. Det var ett lite annorlunda café, jag menar på hur många ställen finns det vitlöskbröd på café i nypan?? Men de hade mat och sådär också. Mycket trevlig, och istället för en nummerlapp fick man som en liten "puck" som började pipa och lysa när maten var klar. Helt klart HIGHTECH.

Hem till Emms, the gills marathon, vin, bakpotatis, chips, en hel lindtchokladask, singstar, meangirls sen så slocknade jag.
Idag har jag och Emma vart ute i Tornby och glott lite och shoppat. Har verkligen haft otur med diverse bussar, så jag blev jätte nervös att vi skulle missa min buss hem. Men efter ett par missade bussar, inväntan av bussar, spring för livet kom jag fram. Lät Emma sitta kvar för det blir väl bäst så? För den går väl tillbaka till dig, JAJAJA.
HAHA - nääää. Emma sitter kvar på bussen och så byter bussen nummer och destination, men hon är ovetandes om detta. Så Emma gick hem genom ett regnande stan, tycker jätte synd om henne. Men hon är nog den snällaste systern man kan ha som följer sin lillasyster så hon kommer hem ordentligt.
Efter att ha sovit, vaknat, sovit, vaknat så var jag äntligen framme. Gick hem, och när jag är i lägenheten så ringer pappsen då är han på busstationen för att hämta mig. Min snälla lilla papps, så då fick jag verkligen dåligt samvete också..

När jag kommer hem möts jag av ett diskberg i storlek av himalaya. Diskar undan, packar upp mina väskor. OCH NU ÄNTLIGEN ska jag vila lite.

PS: Emma lärde mig världens partytrick i helgen, ta på er 3D glasögon medans ni dricker vin och tar kort. SHIT vilket party. DS.

Shopping



Har fyllt år och fick lite presentkort samt pengar så här är lite vad jag har köpt för det :)
(inte cider:na men det fanns julcider idag så då slog jag till :) )

Torsdag

Det är torsdag:
Jag har TRÄNINGSVÄRK. Hehe, sådant som händer ibland. Denna vecka har min stackars rygg fått jobba riktigt hårt, två styrkepass, ett core pass + ett dansa afro. Men men, det är ju ett kvitto på att man tränat.

När jag fyllde år fick jag lindt-choklad. Sådana hära röda kulor och sen en påse med blandade. Och de är helt sjuka. SÅ GODA. Jag blir typ galen. Så om ni har möjligheten att testa någon dag så gör det. Eller kanske inte, man blir lätt beroende :)

Jag är så sugen på att åka till Stockholm, Julshoppa och Födelsedagsshoppa för mina pengar/presentkort jag fick :). Tanken var att jag och Johan skulle ta en weekend till stockholm 11-13 /12. Men nu ska vi på dop hos lilla Ellen den 12. Så det får vi hoppa. Men det ska bli jätte kul att gå på dop. Har aldrig vart på ett dop, förutom mitt eget då, (som jag minns så väl, NOT ).
Så en liten doppresent måste hittas och en dopoutfit behövs :).

:)

Har en bra känsla i magen idag. Och det är skönt, det är inte varje dag man känner så :).

Det var inne två killar på jobbet nyss 14 resp. 15 år gamla, vilken åldersgräns har ni, aha men jag vill bara träna egen styrketräning. Blev så full i skratt jag själv anser mig ju vara barn/ungdom/ungvuxen och rätt så omogen. Sen så träffar man på några som är så mycket yngre till sättet märker jag. :) Det är roligt, man har väl tydligen mognat på senare dagar. Men man har ju vart likadan själv antagligen :)

Nyss var min FANTASTISKA Pappa och Mamma hos mig, och gav mig en ny datasladd så jag äntligen kan göra volter samtidigt som jag bloggar. STOR PUSS till dem!

Nej nu har nedräkningen börjat. Ikväll blir det BIO :D:D

Tänder..

.. varje gång man får en kallelse till tandläkaren så skärper man sig.
Varje gång någon i ens närhet har en tandincident så skärper man sig.
Min chef hade en låtsastand eller nått sådant som gick sönder.. fick en akuttid till tandläkaren.
Då gjorde de iordning nått provisoriskt - detta gick på 1300 kr..... HJÄLP!!
MEN, för att sätta dit en ny tand kostar den 42000!?!?! FÖRTITVÅ TUSEN!
Helt sjukt! Så borsta tänderna!!!

I wanna dance...

Ohh I wanna dance with somebody, I wanna feel the heat with somebody, OOOHH I wanna dance with somebody, WITH SOMEBODY WHO LOVES ME.

(Jag litar på att Sarah korrläser och säger till min stavfel)
Från det ena ämnet till det andra. Igår kom det in en medlem på jobbet, han är från portugal och är DUKTIG  på engelska men en kompis. HELT UTAN FÖRVARNING. Jag vill bli medlem här, eeehhh ooookej.
Humm, hur säger man bindningstid, medlemsskap, inträdespremie etc på ENGELSKA.
Men ibland har jag engelska dagar. Kunde plocka upp engelskan hyffsat. Och det är just det, de är inte bara sakliga och vill få det gjort så att säga. De skojar och samtalar med mig också, så då får man vara sharp.
Dessutom fick jag två andra portugiser på min styrkeklass samt min cykelklass. Så det blev några engelska fraser.
HAHA bästa - prepare for total domination HAHAHAHA, skämms över att jag kläckte den nu kanske men äsch, kul grej.

Nu har jag dansat hela morgonen och fått ihop ett block :) (jag kommer innom snar framtid bli aerobicinstruktör vilket jag ser fram emot jätte mycket)
Nu har jag inriktat mig på salsaaerobic tror jag (eller jag vet men eftersom man aldrig har hållt ett aerobicpass och framför allt inte ett SALSAaerobicpass så är det ju svårt att veta om det är "salsigt" eller ej.)
Men det är ett block kvar och inspirationen är slut.. nån som har nått bra på lager??
Om 1.5 h är det jobba jobba jobba och vi startar med Afrodance och core ska bli kul :)

Puss hej från mig till dig

Lite skräckfest hos Matilda

 



Dagen efter kalas.

Igår var det kalas här hos mig, det vart trångt men trevligt. :)
Fick jätte fina och bra presenter bl.a;
presentkort, kokbok, lampa, massa godis, kräftor :), ungsform, skål, ipodfodral, externhårddisk, halsduk, bakformar, potaitspress, superfint kort, icecremetime m.m m.m

SUPER STORT TACK!!
Som tur va va mamma så snäll som diskade :)

Idag har jag ont i magen och huvudet, men det får ta att gå över för jag ska då cykla och styrka ikväll.
Nu tänkte jag ta mig i kragen och cykla till intersport, jag har ju bonuspengar att ta ut :)
Puss & Hej lingonpastej

Kalas

Idag har jag kalas.
Muffins, sylt- + kanelkakor är bakade.
Snart kommer rulltårta och bullar också :)
Saft och kaffe... - (sen får de nöja sig)
Citat av en släkting :) hehe.
---
Men just nu känner jag mig på ett underligt humör, så funderar på om jag ska ta en sväng ner till gymmet.

Mycket trevlig lördag

Städat lägenheten från golv till tak :) ( nästan)
Lagat god lunch med Johan.
Lånat en ljudbok.
Bakat kakor.
Bowlat med familjen - och vunnit :):)
Middag på nya stället "black angus" - super gott.
Sen avslutades kvällen med drinkotinkos singstar samt livet är en schlager.
En hel lördag helt enkelt :)
Nu ska jag inta nattsömnen och invänta min nattsuddare till sambo.
Puss & hej puddingpastej

Morr..

Ni som känner mig vet att jag inte tycker om att bli tillsagd.
Vad det än är.. Det kan vara att plocka bort min frukost från vardagsrumsbordet,
göra mina läxor etc.
JAG VET! Det är inte för att vara elak eller så man säger detta till mig.
Men jag är en liten citrus innombords. Tar allt som en förolämpning och tar till mig på ett personligt plan.
Får jobba på det, men nu är jag verkligen på PISSIGT humör.
Nu sitter jag med Ipoden på jobbet, HÖGSTA VOLYM, då brukar man tina upp lite grann.
Två knäckemackor med ägg och "majo" och sen gröt med äpple och kanel.
Bara att tagga om då, om 36 minuter så kör vi igen.

Gäsp!

Jag är trött, och tur är kanske det. Har nämligen den kära äran att köra morningclub imorgon.
Morningclub innebär att ca 20-tal företagare ses varje fredag tränar och äter sedan hotellfrukost på Voyage. Det låter väl trevligt? Och det är det också..
Det är bara det att de tränar rätt tidigt. Med rätt tidigt menar jag att passet börjar 06:30. Vilket innebär att jag måste gå upp MINST 45 minuter innan så rösten hinner komma igång, så jag hinner få i mig nått i magen så jag orkar det första passet något sådär okej.

OCH om man är van att börja 12-13 varje dag, så är det en rätt stor omställning. Till råga på det här ska jag ju också ha mina ordinarie fredagsklasser 08:30-09:30 samt 12:00-13:00.

Kommer hem idag, humm, vad ska jag äta. Jo men jag har ju EN kycklingfilé kvar (EN). Jo men jag har ju ris kvar (1 dl). Så det blev kyckling med ris, men som ni säkert kan räkna ut så blev det endast en portion. Ingen matlåsa till maratonracet imorgon. Jo, tänker jag, men jag gör lite pannkakor. Tar fram den oerhört bildande hemkunskapsboken.
2 ägg, CHECK
1 + 1/4 dl mjöl CHEK
3-4 dl Mjölk - SKIT!!!!!!

Så nu har jag inte nån matlåda heller. Men det löser sig på något vis.
Som tur är när man ställer upp på morgonen så kan man få sluta lite tidigare också.
Har rätt mycket att göra förutom passen imorgon på jobbet. Ni kanske har läst att jag är florist stundtals på CMS :)

Sen känner jag lite stress inför helgen.
Det ska handlas.
Det ska tvättas.
Det ska städas.
Det ska bakas.
Det ska läras koreografi av diverse sorter.
Jag ska sätta ihop egen koreografi.
Till detta ska jag också få in, mys med Johan, mys med vänner, mys med familjen, mys med syster, kalas, bowling, fika. OCH TA DET LUGNT.

Önska mig lycka till. Nu måste jag sova, ska ju fan upp snart.
Puss & hej käka rutten leverpastej

Statusuppdatering

Dagens antal chokladbitar från merci-asken i personalrummet: 3


Imorrn är det fredag, i övermorgon lördag, söndagen kommer därefter och det är kalas.


Jag konstaterar , detta blev en paus vecka från mitt nya liv. På måndag är det nya tag.

PS - Har sett en kändis på stan.
Andreas från idoljurryn - så de så :P

Get low

Shorty get low, get low, get low, get low, get low, get low.
USCH!!!
Är trött inte ett dugg jobbsugen idag, men det är bara ta sig i kragen och görat ändå.
Att det är kallt och märkt ute påverkar en, en hel del...


Innerligt varm.

Ja det blir man när det dimper ner ett litet vykort från mitt brevinkast.
Emma du är världens bästa syster!!
SAKNAR DIG <3<3

... :(

Min dator bara ger upp, sladden till "generatorn??" glappar så datorn bara dör.
FÖR min dator klarar sig knappt 2-3 minuter utan strömsladd :(
Så det blir eventuellt till att köpa en dator till mig själv i julklapp..
Vi får se, men det är tråkigt att sitta och flytta/lirka med sladden så att datorn iöverhuvudtaget startar...
Hpppas den inte är död bara då skulle jag bli rätt ledsen...

Tack med nej tack

Det är väldigt snällt, MEN
kan någon ta bort chokladasken i personalrummet??
(Bara en till :P )

:)

Idag är en bra dag.
Jag har myst med mammsen på förmiddagen, bytt en tröja till ett par riktigt läckra aerobicsskor.
Så här med förklarar jag mig till ägare av ett par svart/rosa aerobicskor. SWEET!
Har lyckats sålt ett medlemsskap och jag har kryssat av alla utom en sak på min att göra på jobbet lista.
Det rullar på nu.
Och JAAA, det är ONSDAG och SO YOU THINK YOU CAN DANCE.
Jag längtar och är förälskad :).
Sen fick jag världens bästa sms av världens bästa kille också :)


PUSSEN

21 bast :)

Och krämporna bara kommer.
Just nu huvudvärk samt halsont :(.
Men men, det kanske man får ta med åldern.
Hade en mysig och lugn födelsedag igår.
Började med uppvaktning av mammsen 06:30 med tårta blommor och paket :).
Somnade om och sen blev jag bjuden på hotellfrukost av min älskling :).
HarryPotter - senaste, sympatitittade Johan med mig. Sen så var det JOBB.
Sång och gratulationer så käkade vi tårta på lunchen :).
När jag kom hem fick jag leta efter paket, fisk och kallt = Ben and Jerrys från Johan.
Sen fisk... och då går karln och köper en IPOD åt mig, han är ju helt galen. Superfin liten och ROSA :D.
Så idag har jag dunkat musik hela morgonen. Fick även samtal från London och Sarah <3
Grattis medelanden från sverige, usa och australien :D
Så jag hade en jätte bra dag :)
Nu väntar kalas på söndag bara :D LÄNGTAR.

SÖNDAG

Idag har jag umgåtts lite med mammsen och pappsen.
Pappa fick den galna professorn filmen, uppskattas mycket tror jag.
Samt en pizza så nu är jag verkligen spymätt, inte den bästa känslan i magen när man ska köra gång sedan, så nu är det VILA för fulla muggar.

Lama Lördag

Är allt filmsugen.
Snart nu i november månad kommer Harry Potter och halvblodsprinsen ut på dvd samt flickan som lekte med elden.

Och snart på BIO kommer det en del som jag nog vill se..
2012
Luftslottet som sprängdes
Snabba Cash
Och förhoppningsvis kommer Harry Potter sista delen snart också.

Förövrigt fick jag ett mail till min inkorg.
"Tack för du bokat din resa med fritidsresor" :P

Nu väntar jag på Johan, är såååå hungrig, han ska laga kyckling i pitabröd åt mig idag :)

Fortfarande tråkigt...

Men detta hänger ihop med att jag inte känner mig riktigt kry.
Fryser och har ont i huvudet..
Har iallafall diskat gårdagens disk och tänt lite ljus i lägenheten så det är mysigare.
Är sugen på att baka, men orkar faktiskt inte gå till hemköp när jag känner som jag gör i kroppen.
Men kommer nog ta mig mod och gå dit sen iaf, nått lördagssnacks ska man väl ha? :)
För övrigt är COMHEM'S nya reklam så jävla KUL!!
Hej hopp

trrråååååk

Jag har så tråkigt, och jag är ledig.. då får man ju en smula ångest.
Vill hitta på nått, men ändå inte.
Känner mig krasslig dessutom.
Har velat fram och tillbaka hela förmiddagen...
läsa bok eller inte.
kolla film eller inte.
gå på stan eller inte.......
har iaf kommit så långt att från kl halv 10 till kl 1 klätt på mig  duschat och ätit två mackor.
Nej nu tar jag mig i kragen!

:):)

Idag är jag hög på glädje.
Har haft ett ritktigt kanonpass och efter det så sprutar bara glädjen.
Allt känns lite bättre idag, bara skrattar och ler.

MEN, förra fredagen så började vi prata om "frodders/froggers" eller liknande.. det är uteliggare typ i USA, som tar sig in i familjers villor. Och när familjen är hemma så gömmer de sig och är knäpptysta och på dagarna så äter de av familjens mat och så vidare. Så varje gång jag kommer hem tar jag en titt, och nu när jag vart själv 3 kvällar denna vecka börjar man höra konstiga saker från vinden..  Så dit vågar inte jag gå själv nu..


NU TAR JAG HELG!!!

Gott gotti gott gott

Nästan en hel arbetsvecka har gott - med en ny nyttigare vändning.
Och jag harklarat det :), hittills iaf.
Men imorrn är det fredag, jag är ledig och funderar redan på vad jag ska unna mig...
Lindt's - nya chokladkaka med chokladmousse i?
Ben and Jerrys baked alaska eller chunky monkey?
Räkfrossa med aioli?
Chips och dipp?
Sluuuurrrppp jag är sugen :)

KOLLAR PÅ BONDE SÖKER FRU....

OCH SKÄMS!!!!
ROLAND 40 ÅR.
HAR ALDRIG HAFT EN TJEJ.
SÄGER INTE ETT ORD TILL DE TJEJER HAN VALT.
BOR PÅ EN GÅRD I SAMMA HUS HOS SIN MAMMA OCH PAPPA.
HON HAR LAGAT MATEN ÅT HONOM I HELA SITT LIV, TVÄTTAT OCH MAMMAN FICK GÖRA IORDNING ALL MAT ÅT TJEJERNA, BÄDDA ÅT TJEJERNA OSV.
SÅ VISAR HAN DEM RUNT, JA HÄR HAR DU VEDBODEN, HÄR HAR DU EN JORDKÄLLARE, HÄR ÄR SKITHUSET...
HAN VET ALLT HUR MAN CHARMAR TJEJER.
OCH TJEJERNA, ÅÅÅH ROLAND, DET GÖR INTE NÅTT ATT HAN BOR MED DEM, JAG KAN OCKSÅ BO MED DEM, JAG ÄR SÅ KÄR, ENDA SEDAN VI LÄMNADE VARANDRA HAR JAG TITTAT PÅ HANS BILD PÅ DATORN.
HERREJESUS!

Novemberwishes

Har vart på stan idag och kikat runt lite granna.
Och jag gör så här när jag går på stan;
Tar upp mobiltelefonen, öppnar ett sms och skriver i allt fint jag ser sen klikar jag på röd lur för då sparas allt.
Så jag har säkert en 17 st sådana i utkast eller vad korgen kallas.
Idag har jag sett FRAMFÖRALLT massa ljusslingor inför JUL :)
Och en stor hit / nyhet iår verkar vara att istället för den traditionella ljusstaken eller julstjärnan i fönstret hänger man som STORA julgranskulor med belysning i, vilket jag tycker är en superidé.

De fanns på indiska för 199/st samt claes ohlsson för 199/ 2 st.
Sen finns det som dekorationskvistar som är lite snurrade med lampor i (clas ohlsson)  199/ 2 st fanns på hemtex också men hittade inget pris, jätte snyggt att ha i en kruka eller en vas.
Sen var det massa ljusslingor på åhlens, löpare-dukar på hemtex, ett par rosettörhängen från ginatricot m.m m.m m.m.

Men när jag var på "classe" så hade de ljusslingor i olika färger och upptäcker då att det finns olika sorters ljust ljus. Mer gulaktigt eller lite mer blå/vit/bländande.
AHA?! Bekymmer två, vad ska jag har för ljusslinga i min gran.
Bekymmer ett, vad ska jag ha för pynt.

Julen närmar sig med stormsteg, så pass att det tom har snöat idag, men inte nån fin snö, kallt, vått och grått.
PERFEKT novemberväder, man vill ju bara krypa ner i soffan och dricka varm choklad :D.


Idag så borrade det i mitt huvud, eller de borrade utanför i min korridor i betong så det lät som de borrade i mitt huvud. HELT SJUKT!!!! Innan halv 8 dessutom (innan min klocka hade ringt ens).
Stackars Johan åter igen som hade jobbat natt och somnade kanske vid 4 snåret. Jag går upp och sätter mig i vardagsrummet för att äta frukost, och då startar det igen. Och det är kanske det sjukaste jag någonsin hört. SÅ SÅ SÅ HÖGT!. Det började med att jag var så jävla förbannad. Men efter ett tag var det så jävla sjukt så jag bara garvade.
Får hoppas de inte är där imorgonbitti, men har inte allt för höga förhoppningar.
Nej nu är det tea-time.


Dagens PUSS

ÅH! Vilka snälla föräldrar man har.
Kommer ner till jobbet med lite matprylar åt mig.
STOR PUSS TILL ER!!
Ikväll blir det smarrig hemmagjord potatissallad med lax :)
PUSS

HJÄLP

Nu kom det 3 st gubbar och ringde på...
EVENTUELLT  de jäklarna som väkt mig?

Uppdatering

Hej Hallå :)
Nedräkningen har börjat, 6 dagar kvar tills jag blir 21 år :) LÄNGTAR efter kalas och massa mys!
Nedräkning även för några vänner som ska på en långsemester, 4 månader, imorrn drar dem, jag hoppas verkligen det kommer att gå vägen!
Helgen har vart väldigt trevlig, monster/spökmiddag hos Matilda i fredags, där bjöds det på häxfingrar, toalettrester, maskgryta och blodbadsdrink. Grejen var ju den att allt var ju vanlig mat och gott osv, men när man skrev och sa att det vart annat som var äckligt då blev det svårt för hjärnan att koppla.

Lördagen blev en lugn dag, men på kvällen blev det party hos Linnea och senare utgång på tellus, men när jag gick hem slog det till som en blixt, snurrade värre en en virvelvind så jag kunde inte gå och lägga mig på en gång som jag ville. Ringde och väckte Kifen också för att få Jonnas nummer, och kom till slut fram till henne. JÄTTE KUL att få prata lite med henne!

På söndagen blev det till att åka till Norrköping, kalas hos Madde. Det var faktiskt superkul tyckte jag :) På kvällen blev det tvättstugan som gällde och var väl inte alltför pigg. Men rent och fint blev det.

Igår var jag på pyjamasparty/myskväll hos Linnea. JÄTTE MYSIGT, säga lite hejdå till Alex som ska åka bort. Linn, Linnea, Johanna, Matilda, Marcus, Alex, Py och jag var där och vi tittade på the boat that rocked, lite småkul, men jag har sett den förut.
Idag känner jag mig småförkyld som vanligt, lite jobbigt när man ska hålla pass, men men.
Igår började jag mitt nyttigare liv, bara onyttigt på helgen, när vännerna åt både pistagenötter, salta pinnar, coca cola och chokladmoussé var det svårt, men fan vad bra jag är , JAG STOD EMOT.
Ett steg i rätt riktning.

Kul att man blev VÄCKT idag igen, halv 8 står någon och borrar kanske våningen under, jag tror inte Johan vaknade ens, men de lät så jävla högt. Det är väl kanske igentligen mer synd om honom än mig eftersom han slutade vid 2-3 tiden inatt. Men på morgonen vill man sova, kan de börja vid halv 9 kanske? Imorrn eller övermorgon ska de tydligen komma till oss de jävlarna. :(
PUSS

RSS 2.0