Bingosöndag

Tänk att vin och bingo gick hand i hand ;)
Tack Matilda och Ludde för en mkt trevlig kväll!Hemmåt

Seriöst.. Sj personalen ropar ut långa haranger på tåget om att det är två serier med tåg sammankopplat med bistrovagn OCH att man inte får ha ljud på under resans gång som på bio. Men allvarligt lyssnar vissa på så hög musik i sina lurar att det kvittar eller så sitter de brevid mig och snett mot mig och snarkar i olika höga stämmor. Säger det igen alltid lika spännande att åka tåg ;)

Nu är jag på g hem efter en underbar helg i Skåne hos Syster och Erik. Malmö igår med shopping, promenad, havet, synen av Danmark, middag, blev spilld på av servitris, kulturnatt, moderna museet, kändisspotting ( Tv kocken Anders Wendel ), rysk avantgard, awkward hälsning, kyla, somnandes i soffa. Mycket bra! Idag gick klockan oerhört fort. Frukost-Fika-Byebye-Tåg.

Så nu sitter jag här på tåget och lyssnar på snark.. :)
Lite roligt är det ju. Läser också min spännande bok, vid ett tillfälle var den så rolig att jag ville skratta högt och ljudligt... Men det känns lite förbjudet i tågSverige. Just nu passerar jag Nässjö. Väl i Nypan idag står det BingoLotto-helylle-pensio-söndag med "polarna" och M. 
Have a nice sunday!

Lund

Äntligen är jag i Lund. 
Även denna gång när jag är nere och hälsar på slås jag av hur supermysigt jag tycker att det är! Igår fikade jag och Emma längs den soliga husväggen på domkyrkan med varsin kardemummabulle och en kaffe :).
Gick förbi gulliga bagerier, ostbutiker, caféer, saluhallen och hundar.
På kvällen åt vi tomatsoppa till idol och sedan en lite knäpp film som jag glömt. :)
En mkt trevlig dag!
Idag väntar besök i Malmö!
Provsmakning

Sen har jag dessutom lagat söndagsstek ( söndags ) och igår var jag extra snäll tjej som bjöd älskling på fredagsmys ( trots att det bara var torsdag ). :)
Fredag-Helg-Lund-MYS!

Trött, tröttare, tröttast

 
Är så sjukt trött nuförtiden.. dessa två dagar har verkligen vart döden!
Imorrn äntligen torsdag och bara 1 dag kvar tills jag åker på minisemester till min syster! :)
 

Onsdag

Äntligen, veckan går väl ändå rätt fort ändå.
I helgen var jag ju som sagt i Stockholm och träffade Malin.
Det  var verkligen mysigt!
Vi åt på Broken som är en restaurang med inspiration av usa ( maten ) men inredning och stil från Åre, en kul kombo. Har vart där och ätit med Markus en gång tidigare. Vi båda tog hamburgare och det var verkligen sååå gott!
Blev lite shopping men inte så mycket då jag höll lite i plånkan eftersom jag har en Lindtripp inplanerad också.
Men köpte mig en ny necesär för det var nödvändigt och sedan fyllde jag den med massa smått och gott från the body shop.
 
Nu är som sagt arb. veckan igång och igår hade jag verkligen en hemsk dag.
Massa medlemar använder autogiro för att betala träningsavgiften och det är vi som hanterar detta autogiro genom att skicka filer på många många många tusenlappar. Vi hanterar detta några ggr i månaden och när det då krånglar är det inte så jäkla roligt.
Som när jag skulle skicka en fil igår och vi kommer inte in på programmet som vi använder för att skicka filen med.
Det tog mig 4 h ... sitta i supporttelefon, hjärtat klappar snabbt, man blir stressad, frustrerad, orolig.
Det värsta var just att vi ej fick igång programet, men lyckades lösa själva filskickandet på annat sätt.
Men bävar nu efter en ny dag med massa datastrul.
Fy fasiken vad jag hatar när datorn strular... alltid är det nått.
Och det finns oändligt många filer, brandväggar, proxyinställningar, dokument, prickar och streck som kan vara fel.
SJUKT!!!
 
Idag ska jag träffa Matilda och ev Sara en liten sväng innan jobbet sen så ska jag köra Dansa Mix. Hoppas att det ska gå bra, är ju fortfarande inte kry. But we'll see...
 
 

:-)

Bokat och klart. 
Nästa vecka hälsar jag på syster Emma i Lund. 

Stockholm

Long time no see.
Idag tar jag tåget till Stockholm för att umgås med Malin som jag insåg att jag inte sett sen april, verkligen lång tid. Pappa var så snäll och lånade både ut sitt sl kort till mig och bjöd mig på sj-åk. Som sagt världens snällaste!
Det ska bli kul att gå runt i Stockholm, se vad som försvunnit och vad som tillkommit :)
Att jag och Malin kommer ha en rolig dag är jag inte ett dugg orolig för!
Alltid spännande att åka tåg. Just nu delar jag vagn med Nyköpings "W" MC.
To be continued ;)


<3

Don't know why, just love em'Pappa och jag

Idag efter jobbet träffades jag och Pappa. 
Vi gick och drack kaffe på huldas. 
Gick till Bokia och köpte oss en varsin pocket och sen tog vi promenix till Vadaregången.
Han är världens gulligaste och snällaste Pappa! Världens bästa! <3 ?Kärring lr höst... Har inte riktigt bestämt mig ang färgen..

Suck!Åh herregud så fantastiskt.....
Nej!!
Markus kommentar;
Du är verkligen så rädd för förändringar


Typiskt

När jag väl ska boka tåg händer det här
 

Kung av frukt

MANGO;*##^*^*¤%&##¤¤#¤

Åh vad jag HATAR att vara "sjuk", nedsatt, förkyld.
 

Sämsta kaffedrickaren i stan.

Det är jag!
Häller upp - för varmt
Glömmer bort.. Blir upptagen..
Så slutar alltid med en halv kopp som hälls ut :(

Del av röstgänget.
Hej Hopp 16/9

Det var längesedan det blev ett blogginlägg känns det som, ibland hittar man bara inte ro att skriva.

Vet inte var jag heller ska börja så jag "kör ba" ;)
Här om veckan hade jag en medlemsrådgivning med en äldre herre som tog min hand lite extra länge, flirblinkade under hela timman, berättade hur vacker jag va, ville resa bort med mig och jag fick bestämma vart... uuuusscchhh!! blääää.... han blev medlem ( = provision till mig ), men han avslutade med att kasta en puss på min kind. Sen blev jag sjuk... ( eller jag inbillar mig det iaf ).
Jag hoppas inte det ska bli struligt framöver men blev både chockad, generad och äcklad på samma gång.
 
Kom igång med min löpning förra veckan äntligen. Ni vet säkert vad som händer när man kommer igång och bestämmer sig, man blir sjuk, det är rätt vanligt. Så mitt andra pass gjordes i torsdags kväll, och vad händer, halsont på kvällen och sedan dess jätteförkyld. Så sedan dess är jag fortfarande jätteförkyld, nyser som bara den, det är rätt trist.
 
I fredags efter jobbet åkte jag och Markus till Py och Johannes i Eskilstuna och hälsade på i deras nya lägenhet. Tacos, snack och spel, verkligen en jättetrevlig kväll. Det är så synd att man inte åker oftare, det är ju faktiskt inte långt till E-tuna. En riktigt trevlig kväll iaf. Blev lugnare tillställning då jag skulle jobba på lördagen och Markus skulle åka bort. Öppet hus mellan 9-14. Gick okej. Landade sedan i soffan hela kvällen och till the backelor season 14. Kvalitét (eller ;) ).
 
Nu när jag legat förkyld och deckad hela helgen har jag verkligen reflekterat över att tvprogram är som pizzerior eller frisörsalonger eller numera gym... samma program finns överallt. Det är olika slags idoltävlingar, olika slags fångarna på fortet/mästarnas mästare / superstars, hela sverige bakar/ dessertmästarna / sveriges mästerkock / kockarnas kamp. Herregud, ska man se nått och vad ska man se?
 
Under veckan har jag också vart hos Logopoeden. Hade en trevlig logopedstudent, men ... och det är ju tyyvärr alltid ett men när jag är hos sjukvården. ;)
Hon var student, så på ett sätt lyhörd, allert, intresserad. Men vissa "läkarticks" kändes inte genuina utan inlärda och utan timing. Som huvudrörelser, mmm, aaahh, kroppspråket. Men skitsamma det igentligen hon är ju student. Jag fick läsa en text och sedan diskuterade vi vad jag upplevede och vad hon hörde. Vi kom fram till att man hör nått som heter knarr samt press och med det kunde de erbjuda mig hjälp att träna min röst.
Självklart sa jag ju ja det vill jag ju gärna ha.
Hennes svar, vad bra, det är jättebra att ud är mottaglig för hjälp, det är ju det inte alla som är...
Nehe... ? (Ännu ett inlärt läkarticks - bekräfta patienten så upplever de servicen bra ?? )
Klart som fan jag är mottaglig jag är ju där för hjälp.
Efter besöket fällde jag ändå "det-är-så-oerhört-synd-om-mig-tårar" för kärnan till problemet blir ju aldrig taget på alvar eller blir heller aldrig löst. Däremot ett symptom - halsont/heshet , hjälper de mig med och det är ju bra.
Vi får väl se vad allt landar i ska bli kallas inom någon vecka.
Markus peppade mig och tyckte jag skulle föra sjukdomsdagbok, inte nått jag igentligen är för för jag orkar inte koncentrera mig på hur mkt eller  lite jag är sjuk varje dag, men det kommer jag göra för att påvisa för läkarvården hur det faktiskt är samt alla komma ihåg. Man får ju fårgor och så glölmmer man bort hur det kan vara.
 
Igår kom Mamma och Pappa hem från Grekland ett kärt återseende och de var bruna som pepparkakor. Samt röstade jag och mina vänner i Kyrkovalet med fika efteråt.
 
Sorry för långt och oordningsamt inlägg. Enjoy!
(och nej orkar inte läsa igenom för att rätta till särskrivningar samt felstavningar)

Helgblomster

.


Skogens guld

Min svampplockningspose :)


RSS 2.0