På Clarion Arlanda

Efter en rolig helg med 25-årsfest och välbehövlig storstädning är jag nu incheckad på Clarion Arlanda. 


Trött och lite nervös för morgondagens studieresa till Paris. Växkarklockan är ställd på 04:30 så nu blir till att sova.

Kul att jag glömde både laddare och deodorant, jaja, det löser sig hehe.

Trevligt här på hotellet är att man som medlem får voucher att handla för samt en kvällstidning. Mindre trevligt är hårstrån i duschen och att lotionförpackningen var öppnad... klaga eller ej får vi se om jag gör. 

Godnatt!


SEMMEL-CRAVING

Det är vad jag lider av just nu.
Jag åt min första semla i lördags och har sedan dess inte kunna slutat tänka på semlor.
 
I måndags tog jag och M en promenad förbi hemköp nere vid Hamnen, de hade semlor, men när vi läste på förpackningen var det verkligen fabrikssemlor med en del E-ämnen som förtog feelingen.
 
Igår gjorde jag ett nytt försök, efter jobbet kädde jag på mig likt en eskimå, redo att möta vargavintern utanför, gick upp till ICA-Maxi för att äntligen få min semla...... tror du att det fanns några semlor där? NÄE?!
Besviket fick jag skära upp min apelsin, keso och pumpakärnor. Jag tänkte att gud vill nog inte att jag ska ha någon jäkla semla.
 
Idag.... nu jävlar ut på lunchen ... och jaaa Stockholm har ju hur många semmelställen som helst..... men inte supernära jobbet... gick ca 10 min och kom fram till världens minsta kondis, fullt, fullt fullt, tänkte faan, mot Coop de bara måste ju ha, näe de hade inte, det är inte sant?!
 
Det är helt enkelt så att semlor äter man på lördagar!!
Jag vet att det är bäst för mig på det sättet också... men jag är så fett sugen!!
 
/Ilandsproblemstjejen

Lördagen!

 
 
Lördagen startade 07:30, åka och handla, äta frukost, till frisören.
Mamma och jag åt mysfrukost på stan och årets första semla intogs, muuuuuuuums.
Markus anslöt och Mamma blev vår personal shopper, markus som bara skulle lämna tillbaka en tröja, glada och fattigare gick vi ifrån stan. Ut till nynäs där en lördagslunch bestående av potatis, ägg och bacon intogs i sällskap med Markus och dagens sista solstrålar. Hem, svira om och duscha bort röklukten för att hälsa på Hannah och hennes underbara föräldrar. Lasagne, lösgodis och småprat till sena kvällen. Vilken lördag va?!
 
Idag har vi hunnit med ett kattdop i Oxbacken, skaldjurssoppa från grunden, egentillverkad hälsoshot (ingefära, honung, citron) och promenad i det råa, gråa vintervädret. Jag känner att man verkligen lever för helgen.
 
Tacksam för en fiiiin helg!
 
Veckans:
Jobb, Jobb på gym om jag är kry nog, STHLM övernattning hos BFF, 25-års galej, tvättstuga och packa väskan inför Paris :)

Klipp klipp

b
 
Hej Hej nyklippt tjej, så skööönt!

Bokcirkeln

Jag har blivit med bokcirkel vilket jag tycker är jätteroligt ☺


Vår första bok är nu utläst

Timbuktus en droppe midnatt.

Boken fick snittbetyget 2.5 av 5 och utlåtanden av oss som viktigt ämne, stundtals gåshud och spännande, något upprepande, lite förvirrade vem man berättar om ibland, hade passat ev passat  bättre som filmformat.

Nästa bok:
Innan floden tar oss


Nyår 2016

Några få bilder från nyårsfesten med Gatsby tema. Vilken härlig kväll, och tiden gick SÅ FORT! 

3 matlag, ett leklag, så god mat, dryck, quizz, alla gick upp på berget bakom Ida och Luddes hus och tittade på fyrverkerierna i regnet, vickning och sedan årets första pw hem :-)


RSS 2.0