Årets näst sista dag

Vad hände? Blev ju knappt någon victoriassecret för mig idag. Men såg Carro 3 ggr iaf. Men får kolla upp om det blir någon repris. Jag, Johan och Johans kompis ägnade kvällen åt att åka och handla mat.
Men nu är vi hemma, och siken gourmetmiddag! Qp cheese och el maco :)

Imorrn är det nyår, och har fortfarande inte bestämt mig. Varför har man alltid beslutsångest?!
Puss

Onsdag

Som sagt, första jobbdagen igår.
Det var afro och core * 2.
SAMT, att jag lurade ner Johan till gymmet för att styrketräna med mig.
- EN NATT -

Aj aj aj. Jag har träningsvärk vill jag lova er. Usch och fy!
Men men, vill man va fin får man lida pin :P
En dag kvar sen är jag ledig torsdag-tisdag

Oh!

VICTORIASSECRET FASHIONSHOW 2009
ONSDAG TV3 20:00


Tisdag - bläääh

Nej då, inte bara bläh.
Men dessa lediga dagar har jag uppskattat väldigt väldigt mycket.
Idag är första jobbdagen efter nästan en veckas ledighet.
Startar dagen med en hallonsmoothie sen blir det dansa afro, core, reception, core och hemgång.

Pictures


Söndag

Hej hopp galopp :)
Idag har jag och Johan gjort fin fint i lägenheten. Men av någon anledning känns det som om man gör det alltjämt numera. Gått på stan har vi också gjort och Johan fick en knäpp och var sugen på att handla inredning, till min stora förvåning, men jättefina "dekorationskvistar/grenar" med lyse i som sitter i en vas. Jag har också köpt en glittrande ren.
Nu drömmer jag om nyårsafton, vad ska jag göra, vad ska jag äta. Etc, just nu har jag riktiga sug efter chévre ost av någon anledning. Men jag ska nog komponera någon riktigt god meny.
En ledig dag till innan det bir två dagars jobb sen nyårsafton :)
Puss & Kram

Lördag

"Asså jag har ju lixom inte ätit någon julmat iår, har värmt en tallrik, kan vi inte äta julmat, snäälla?"
Idag blir det julmat på Hospitalsgatan.


Jag och Johan konstaterade att det är ju bara lördag vilken faslig tur, en hel slapp dag imorrn också.
Härlich.

Grattis Mammsen!!

Stor puss till dig!

Juldagen!

Hej Hallå.
Nyvaken här.
Hade en jätte trevlig julfton.
Dagen började på gymmet där ni körde julspinning samt styrka efteråt. Det var jätte roligt trots att man "jobbade" på julafton lixom.
Gick hem och gjorde mig iordning och fick då sällskap av min syster som fick inviga Johan och mitt nya BAND HERO ;) (Och jag tror hon gillade då hon bara skulle spela en sista låt humm... 5 ggr ) :)
Vidare till morfar och Ulla och hälsa på , vilket var mysigt också. Dessutom hade de en hund hemma, "challe", som är såååååååå söt. En Cotton blablabla (nått franskt) super gullig.
Plockade därefter upp resterande familj och åkte till farmor och farfar.
Vi åt jätte god julmat, spelade spel, kalle anka och hans vänner, massa godis, efterrätt, mat omgång nummer två. (och det blev också en tredje omgång).
Massa massa fina julklappar fick jag också, fina juldukar, sex and the city boxen, våffeljärn och en MASSA MASSA duschcreme, så nu ni kommer jag lukta gott LÄNGE! ;)
--
Snart ska jag väcka lilla Johan, hoppas han inte blir arg, han gilla roch sova, och jag vill inte vara vaken själv, ingen bra kombination.
Idag ska jag till farmor och så kommer mina kusine roch lite sådär sen så blir det tellus till kvällen. Med mina kära fina vänner. Men vart är inte riktigt bestämt ännu :)
Men det kommer bli en kul kväll på tellus förhoppningsvis!
Puss & Kram

God Morgon, God JUL

Vaknade, helt klarvaken 06:52 och skrek god jul till Johan, han trodde jag sov så han hoppade till och blev rädd :)
Sprang till granen och ropade , kom kom kom. :)
Så nu har vi haft en liten mysig morgon.
Johan fick MarioKart och en t-shirt av mig. Och jag fick massa fina och godluktande dusch- & badgrejer och ett jätte snyggt sovset :) Nu har vi också Band Hero.
Så ni kan ju gissa vad vi gör i mellandagarna. Vi får snart öppna spelarkad. :)
Om 15 minuter ska jag ner till gymmet och ta dagens julaftonspass men det ska bli jätte roligt faktiskt. Även om det känns lite som ett brott att träna på julafton känner jag personligen. Men det blir nog bra!
Puss & Kram

23 December

Hej Hallå i stugorna.
Idag har jag vart ledig, såå härligt!
Dagen började med storstädning av hemmet, dammsugning och moppning (glömde tyvärr soporna, oops)
Efter en stunds städning for jag ner till gymmet (kan ju inte slita mig från jobbet på lediga dagar) och satte ihop ett litet slarvigt julcykelprogram som ska köras imorgon.
Det som jag är bra på är att hitta på ett program på pappret, men har ju inte någon aning om hur jobbigt / påfrestande det kan bli, så det blir spännande imorgon. Eventuellt ska Emma vara med också, men vi får se om hon dyker upp :)
Fikade med Linnea på stan och snackade lite skit, sen senare så mötte jag upp mormor på stan.
Fixade lite julblommor sen så skulle vi åka vidare, men hennes bil hade fastnat i en grop i snön, så jag fick jucka / skjuta på bakifrån medans hon gasade, så gick det inte. Då fick jag ta fram spaden och gräva och pröva igen. På 3:e försöket så gick det som tur var! Vi åkte till kyrkogården och tände ljus hos Håkan, och det var jätte fint med massa tända ljus överallt :).
Vidare hem till villavillaVadaregången och äta årets första skinkmacka, muummsss :)
Äppeldrink, kortspel och dans blev det också.
Nu är jag hemma med mitt hjärta som har fått en gigantiskt stor chokladask. :)
So you think you can dance, och sen ordineras sömn.
Puss & Nattis

I miss you!

Den finaste ängeln av dem alla!


Hej hopp

Gud vad kul med jul :)
Idag kommer Sarah hem , och vet ni vem som klev in på gymmet?
Dan Dahlensjö, hur längesedan var inte det lixom, 8:an??
HAHA. Nyköping är allt härligt även om det känns för litet ibland.

Snart får jag ta jullov weeei :D
Första anhalt blir affären för att handal med mammsen.
PUSS

TISDAG

Usch jag är så himmlans trött idag, orkar inte röra mig.. och det är lite jobbigt iochmed att jag ska hålla klass kl 12:00. Men tills dess ska jag väl ha skärpt till mig.

Inatt drömmde jag om diverse vänner, Matilda, Sarah, Anna-Karin och Carro var med bl.a. Härligt.
Och nu har npg de flesta kommit hem. Men med detta innebär också en del rötägg!
Mötte en fd. klasskompis igår, mötte henne verkligen så vi stog öga mot öga, hon tittar på mig och tittar bort och går vidare.. visst om man inte fattade först men då tittar man sig ju om och;
-Nej men oj, jag såg dig inte, hej! Allt bra!
(Om man är normal), men denna tjej har jag inte mycket över för, usch, avskyvärt!

Nått som jag gillar med jul, eller halloween, eller påsk osv, de visar så bra filmer/tv-program (och ni som känner mig vet att jag är en riktigt tv-junkie) runt högtider!
Jag ser bl.a. fram emot:
22/12 Andra avenyn, Välkommen till familjen, Äntligen hemma jul, Jag ska bli stjärna, Surviving Christmas, Grease

23/12 Love actually, Ett päron till farsa firar jul, John Tucker must die, Vad kvinnor vill ha, Sagan om ringen, The real housewives of New Jersey, So you think you can dance, Dr Phil, Leilas jul

24/12Kalle anka och hans vänner, Svensson Svensson, Julfritt, Min stora kärlek, Ett päron till farsa firar jul, Nu är det jul igen 2, Göta kanal, A town without christmas, Twice upon a christmas, Scrooged . spökenas hämd, School of rock, Sagan om de två tornen, Jul utan tomten, Nu är det jul igen, Mr bean, Polarexpressen, Ogifta par,Klappjakten

25/12 Tomteskolan, Michael Jackson 30 år som artist, Harry Potter och de vises sten, Dagisssnuten, Bröderna lejonhjärta, En prinsessas dagbok, Narnia, Eloise at the plaza, En galen jul, Shrek 3, Sagan om konungens återkomst, Fira med ferris

26/12 Den ryska modellen, Stjärnorna på slottet, Men in trees, Models of the runway, Project runway, Gladiator, Clueless, Tomten är far till alla barnen, Robinson, Förtrollad,  Eloisse at christmastime, Harry potter hemlighetens kammare

Stackars Johan han får väl rymma när tv:n är occuperad :) Nej men seriöst det är ju på ett sätt bra att tv kanalerna tävlar om vem som får flest tittarsiffror men det kan bli jäkligt svårt ibland att välja.

Min sista arbetsdag denna vecka är idag tisdag om man borser från torsdag morgon då.
Innan frukost så ger jag er ett tips på nått gott för örat;
http://www.youtube.com/watch?v=ulQdvipZ-Ps

Ha en bra dag! Puss  & Kram


Jul, jul, strålande jul...


Draft: Dec. 20, 2009

Typiskt att när man blivit frisk så blir man sjuk... mår sisådär idag. Ont i halsen, munnen, lite hostig, lite ont i huvudet. HÄRLIGT! Varför alltid jag, är såhär hela hösten tycker jag.
Ligger nu i soffan och tar det lungt, har gjort en att göra lista idag;
Köpa gran
Slå in julklappar
Rimma på julklappar
Bada
Hitta jullåtar inför julaftonsklassen - någon som vill komma och träna på julafton med mig? :P (hoppas det iaf)

------- Detta ovan skrevs kl 10:00.---------------

Nu har jag precis kommit hem, dagen började med granletning. Åkte upp till Ica kvantum, där jag träffade Emelie Kihlström som sålde granar, sen när vi valt gran efter mycket om om men så skulle vi betala.... 400 spänn för en gran?! Då fick mammsen ett litet utbrott, hehe, men det var inte så farligt. Men vi bestämde oss för att leta gran på annat ställe och till slut hittade vi en. Superfin. Har vart på stan med dem en stund och haft en riktigt trevlig dag. Idag är det 4:e advent och för en gångs skull tänkte jag visa hur jag har det idag i bilder.
Mår tipp topp måste jag säga :)






Ha en härlig 4:e advent. Puss & Kram

Jul jul strålande jul.

Vilken snöstorm det vart idag, och snö överallt.
Visst man kan klaga på att det är kallt och så vidare men jag tycker trotsallt att det är lite mysigt. Speciellt när det blir lite ljust och fint om kvällen istället för trist och grått.

När jag kom till jobbet fungerade inte min dator, så idag har jag ängnat halva dagen att göra en make over i våran aerobicsal. Dammsugit och mäblerat om. Så nu har vi en fin och luftig lokal igen :)
Tog mig även i kragen och gick på Lindas PulsBalans pass, och ångrar mig lite nu. Kommer inte att kunna gå på hela helgen, inte heller sitta ner, jobbigt!

Detta var min sista jobbdag denna vecka, vilket känns otroligt skönt!
I helgen blir det till att leta gran, julklappsshoppa, julgodisbaka och humm, kanske klämma in en eventuell utgång.
För det som är bra med jul är att det är lite hemvändare som kommer hem.
Idag träffade jag äntligen Linn som numera bor i Lund så härligt.
Ha en härlig helg!
Puss & Kram

Oj oj oj

Vilken dag.
Vet inte om jag skrivit detta tidigare med here goes;
Fick en kastrull av min Mamma häromdagen som jag ska göra knäck i, och i stekpannan så står det typ non stick, oh vad bra tänker jag... häller i sirap, socker och grädde... börjar röra om, och känner att det går litr extra trögt i mitten längst ner. (SHIT?!) Tänk om det inte stog i kastrullen utan att det var en etikett som satt i, och JO riktigt...
Får fiska upp lite papper ur kastrullen, men nej olyckan tar ej slut där. Det kokar över, och det ända som jag tänker är hur Rudolf i Sunes jul kokar knäck, och det kommer överallt så plattorna i golvet lossnar. Men allt gick bra tillslut och knäck blev det, Johan har tom OK:at.
Har ikväll också vart ute med mina arbetskollegor och ätit och druckit på Fik@. SÅÅÅ TREVLIGT.
Till förätt småplock; Örtmarinerade kräftstjärtar, Grillad halloumi, vitlöksfrästa champinjoner, vitlöksbröd samt friterad scampi.
Till huvudrätt kyckling som var marinerad i honung och chévreost,råstekt potatis samt timjansky.
Efterrätt vitchokladmousse med hallon. Snacka om att jag rullade hem och gott vitt vin till detta, riktigt lyxig tisdag. Fick också en super fin julklapp årets Blossa.
Tack Elenor och Kristina för denna jättemysiga kväll.
Nu har Johan utlovat skräckfilm som jag är tvingad att se, denna ska intas i liggande position i sängen och han vill inte att jag ska somna (humm nån som inte vågar se denna film kanske..) och inte ens läskig säger han, men jag vet att han läst att folk som gillar skräckisar är så rädda att de kissar och bajsar på sig samtidigt de ser denna film meeeen, det får vi se :)
Godnatt.
(ps Lånar Johans MACBOOK PRO som han är väldigt stolt över hälsar Johan Ds.)

Hej hopp

Julen närmar sig med stormsteg :)
Härligt tycker jag, men har som sagt lite kvar att dona med.
Jag behöver lite julklappar till diversepersoner, en julgran, julstäda, göra knäck, sen måste jag handla vita julgranskulor... Vart finns dem?? Överallt silver, guld eller rött.

Igår försökte jag göra knäck, nej det gick inte så vidare värst bra iochmed att det började  lukta brännt och att jag spenderade resterande kväll med att göra rent en kastrull. Men nu ska jag använda en teflonkastrull med tjock botten - tack min snälla mamma för den!

Jag har gått och tittat efter en jacka ett tag och min kollega Jenny har en såå snygg. Men hittar den inte i M (som jag tror jag har) någonstans, inte på internet inte i någon butik.



Men jag skulle så gärna vilja prova den iaf.
Ikväll har Johan lagat mat åt mig, han är så duktig!!
Imorrn så ska jag på "utbildning" med jobbet.. (utbildning = mat + dryck på tellus :P )


HHAAH

Sitter inne på sn.se och tittar på nyfödda. Sen så börjar jag skoja med Johan om dessa bilder där ett storasyskon håller sitt lillasyskon;
- Fan vad tragiskt att bli ensamstående så där ung...
Om två storasyskon som håller sitt lillsyskon<<,
- asså att bli gravid i den där åldern 4 årsåldern typ,..
Sen står det 2 st storebrorsor och håller ett syskon;
- Och att komma ut i den där åldern, adoptera det kan ju inte vara lätt...
Sen läser jag efternamnet......
"GEJSKOG" (gayskog) hahahahaha kvällens roligaste.

Sunday

Humm, har kommit till drygt halva julklappsinköpen. Bara hälften kvar :)
Ikväll blev det super mario igen samt lite glass. Jag har handlat en julklapp åt Johan och det är svårt att hålla sig, tur är att jag inte är kittlig iaf, som vissa andra i denna lägenhet.

Lucia

Åh snön ligger fin på marken, man blir lite glad, fastän det är lite väl kyligt :)
Men då är det perfekt med varm choklad =)

Lördag

Idag kl 16:00 ska vi vara i Köping för att vara med när Ellen Savannah ska döpas :)
Ska bli jätte mysigt och kul. Men först får det bli en runda på gymmet och en runda på stan.
Puss & Kräm

Stockholm i mitt hjärta..

Eller H&M i mitt hjärta kanske, dock inte i Johans som får följa efter mig i diverse butiker. Men han är snäll som ställer upp :)
Idag har jag fått en liten del julklappar köpta så det känns jätte bra och kul, samt har de första julgranskulorna blivit inköpta :)

Dessutom hittade jag jellybeans med 20 olika smaker favoriten hittills är nog sockervadd och apelsinsorbet, de äckligaste hittills är smörpopcorn och lakrits.
Nu ska jag titta på idolfinal. Hejsvejs!

Pinsamt

Sitter och tittar på reprisen av bonde söker fru, och skämms, rodnar och gömmer mig bakom en filt, samtidigt som jag fnissar som en skolflicka och ler. Det är tv det ;) haha

10 december - Malin

Idag kom en tidning i vår brevlåda..
Undra om den kom fel eller vad som hänt :)
Det visar sig imorgon.

Draft: Dec. 9, 2009

Igår köpte jag min andra julklapp :)
Och idag har jag vart med mamma på intersport där jag handlade för mitt presentkort en adidastopp, supersnygg. Samt ett halsband från indiska, känner mig som kleopatra i det, sjuuuukt snyggt.
Nu orkar jag inte skriva mer. Men verkligen allt bra är på tv på onsdagar.
Pankakspuss från mig

Frustration

Ibland blir jag bara så jäkla trött på människor, de är jätte bra att säga till andra vad de ska göra, men göra nått själv... sällan.... riktigt tråkigt tycker jag!

Prisa såsen

Detta inlägg dedikerar jag till Pernillas julmustssås :)
Frös in den för det var mycket kvar så idag återanvänder jag den. Och shit altså, sjukt god :)

Några prylar jag önskar mig inför julafton :)




Några spel och ett förkläde skulle jag vilja ha, kanske inte det förklädet, eller haha varför inte? :P


Måndag

Usch armont och förkylningsblåsor :/ LIVET LEKER.
Snart blir det 3 pass .. mm härligt :)
Snart ska jag börja med min julklappslista också men känner att man aldrig får ordentligt med tid.
Har nu fått en liten glimmt av framtiden också, den innebär mycket nytt, mycket jobb. Det blir nog bra tillslut. Men inom ett halvår är jag nog instruktör i 12 olika typer av gruppträning, så det är lite jobb på g. Först och främst vore det skönt att bli av med förkylningen.

:=)

I Fredags så gick jag mamma och mormor på del 3 av Stig Larsson. (Luftslottet som sprängdes), vid närmare eftertanke vet jag inte om jag tycker titeln var så jättepassande till själva handlingen men men.
Filmen var mycket bra och spännande. Kommer hem och hittar Johan vid idol, vilken syn, han som hatar idol när jag väl ska titta :). Som vanligt blir det också en runda supermario.

På lördagen tog jag mig en titt på stan och köpte lite kort, sen kom min syster också så vi spelade lite tvspel och åt middag sedan var det bara att svida om och på med partystassen. ÄNTLIGEN utgång, var verkligen så längesedan jag var ute på krogen. Vi började hemma hos Marcus, jag marcus och matilda samt robin men robin körde. Åkte sen till tellus och levde loppan, det var verkligen en lyckad kväll. Självklart blev det en tripp titt kebabhouse innan sängen kallade ca 03:00 ?

Det som är så bra med mig är att jag aldrig blir bakfull, helt fantastiskt :). Gick upp kl 08:00 pigg och alert, satte på min dator och började kolla på julkalendern. Efter ett tag så kroknade jag till. Då vaknar jag av att det ringer, mormor, ska du med och vaccinera dig? Men jag var så trög och trött så jag följde inte med henne. Nu började jag vakna till, då får jag sms av pappa, ska du inte vaccinera dig? Sen ringer min syster ska du inte vaccinera mig? Så det slutar med att jag river åt mig de närmsta kläderna för jag ska åka och vaccinera mig. Och det gick ju bra men fick så jävla ont i armen igår, helt sinnessjukt.
Personalmöte igår med middag efteråt på kina, jätte trevligt var det :)
Nu vaknar jag inser att det är måndag, jobbmåndag. Morgon-ont-i-halsen, förkylningsblåsor i munnen och ont i armen. Åh äntligen måndag äntligen.

Godingar från aftonbladets hemsida :)


Det här med att ta ur det undre lagret..

.. det anser ju folk vara lite fult eller så innan första lagret är uppätet.
Men idag så tänkte nej jag vill fan inte ha de här äckliga överst. (vi har en ask på jobbet) Efter 2 timmars träning totalt idag samt städning så dök jag ner i det undre lagret, och vad får jag se någon har käkat 6 st bitar redan.
Jag har några misstänka skurkar :P

Malin+Johan+Supermario = sådär...

.. men det tar sig.
Två kvällar denna vecka har Johan frågat om jag inte vill köra tvspel.
Okej då svarar jag, men igentligen är klockan rätt så sent för att börja kanske halv 10 eller senare.
Då kör vi SuperMario. Och det som är så kul är att man kan spela båda samtidigt.
MEN, och här kommer det. Man kan inte gå brevid varandra så man hoppar på den andres huvud hela tiden för att komma först. Man slåss om de bästa prylarna när de kommer ut ur lådorna och man lixom råkar med sabotera för varandra än att hjälpa varandra. Johan är snabb i sitt spel, så snabb så ibland hinner jag inte med, och detta innebär att jag inte ser min gubbe alls, jag får chansa och hoppa och oftast dör jag. Jag är lite mer hetsig :). Och hela tiden klagar vi på varandra men smaart, skynda, men om du hade hoppat. Så oftast slutar det med att vi blir osams. Och igår jag skojar inte, vi dog sägert 8 ggr var.. och då har man ändå 5 liv.. så 40 ggr. Sen efter klockan 00 händer det nått, vi går frammåt och det går bra. Så vi spelade till typ halv1, kvart i 1.
Så det var med trötta steg jag klev upp i sängen idag, ner till klubben och körde pass 08:30.

Äntligen är det fredag, har jobbat sön-fre denna vecka så det ska bli så skönt med helg. Ikväll blir det förhoppningsvis BIO, luftslottet som sprängdes. Imorgon party, och på söndag är det personalmöte, och tvättstuga. Så det känns som en bra helg.

Shiiiit vilken macka.. :)

Vilken bra start på min dag.
Har precis vart och fikat med Matilda och Marcus. Och det var hur fantastiskt som helst. Så mycket har jag inte skrattat på länge :).
Stor puss och kram till er!

HOOOOOOOS :) (internt)

Ny dator

Spännande, nu testflyger jag min nya dator för första gången :)
Och det verkar ju fungera bra. Lite ovant med nytt tangentbord men man vänjer sig alltid :)
Tur att Johan är här och har tålamod med mig. Datorn är bredare än jag väntat mig, men det är nog som när man går och klipper sig, det blir riktigt bra när man väl har vant sig.
Hej hopp

Och vi bakade lussebullar :)


Tisdagkväll



Här ser ni altså julmustkyckling. Låter skummt, men det var jätte gott.
4 portioner ( men det blev snarare tre eftersom Johan inte fick någon matlåda.)
4 kycklingfileér, skär ett snitt och lägg i grovt hackad rosmarin och tunnt skivad ingerfära.
Stäng igen fickan och lägg i en ungssäker form.
Skala palsternacka, morot, potatis samt rödlök.
Skär i bitar och lägg i en skål. Häll över olja, salt, peppar och hackad rosmarin samt timjan.
Blanda runt och lägg runt kycklingen.
In i ugnen i ca 40 minuter, kolla om kycklingen är klar efter 40 min då är rätten färdig.
Sen så blandar ni 4 dl creme fraiche, 4 dl julmust, 2 tsk hackad rosmarin, 2 tsk riven ingerfära, 2 msk soja, 2 buljongtärningar. Blanda ihop och vispa lite granna, låt puttra i 5-10 minuter.
MUUUUMMMS

Väntan..

Igår beställde jag en ny dator:)
Så nu väntar jag.. den kommer kanske imorrn vi får se, för de är irriterande att blogga med vänsterhanden och hålla sladden med höger.
Ikväll blir de lussebakning.
Men först blir det lite afrodans samt core
hejhopp

RSS 2.0