Afterwork fredag

Idag är det den första afterwork fredagen på CMS Träning & Hälsa. Själv ska jag hålla i gym UK + ÖK samt Konditionskombo. :)
Förkylningen är kvar med det får gå ändå helt enkelt.

Längtar tills ikväll då jag och Johan ska fira lite med att gå på restaurang :)

Puss heeej

Ahhhhhhh!!!!!

Tror att Johan nu är döv.....
Det började med att ja skulle göra iordning inför min konditionskombo imorrn...
SKIT HÖG MUSIK :P , han diggade iofs med.

Sen så tittar jag upp i taket 1000 små kryp som kommit in för det var ljust och nån hade ett öppet fönster.. jag hojtar till...
Fram med damsugaren (brrrrruuummmm)))suger in de små äcklena........................ tills jag kommer till lampan i lampan sitter VÄRLDENS STÖRSTA HARSKRANK, jag skriker så Johan blir både död och rädd:
- Johan den där får fan du ta!!! Kolla hur jävla stor han är!!!!

Usch och fy, har haft både rysningar o svettningar sedan dess..
(Så ikväll fick jag ta en tröstkaka )

Nej nu blir det Knock on wood med Safri Duo och Clark Anderson
"You better knock , knock, on wood, yeeaah baby"

SNOOOOOOOR!!!!

Atjoooo och fräs!!
Detta håller inte, jag ser faktiskt fram emot att hålla min kombo imorrn, dessutom är det kräftskiva på lördag-
Vi får se hur detta ska sluta.
Snart är det en av mina favoritsyslor på g, åka och handla med mamma :)
LÖÖV IT!!

Hörs snart igen.

Gårdagen...

... vet inte vad som hände..
Det var bara kaos, hade typ trettielvatusen saker att göra... var helt slut i huvudet. Kom hem så hade Johan tagit fram kött ur frysen.. men fel kött. (inte så lätt o se vad som är vad alltid) men iaf. Fick jag tre ideér till nya maträtter... men nej, ingen cremé fraiche, nej ingen sås. Så min kväll slutade med två frallor... (och många dumle). Läste ut min bok.. satt och grinade för den fick en att tänka på de tråkigheter som hänt i ens liv. Och sedan... bambambam SO YOU THINK YOU CAN DANCE. Sååå bra!!
Johan kom hem innan jag somnat också, då blev jag väldigt glad :):)

Men idag därimot har dagen gått som x2000. Tog med mig min dator till gymmet så jag och Jennie har dansat varje fikapaus. Stängde receptionen lite tidigare för jag skulle hålla diverse klasser... SUPER SUPER KUL. Och bra gick det också!
När jag kom hem hade Johan råkat raderat massa massa massa bilder på sin dator, tycker så synd om honom. Jag tänker bara till mig själv.. om mina bilder skulle försvinna, jag skulle vara så innerligt ledsen. Alla minnen man har till just ett kort. Man kan komma ihåg konversationer, vad som hände innan, vad som hände sen, vad man tänkte osv.
Nu har jag poppat popcorn, men är sugen på både glass och kakor.

Atjoooooo , snorfontän!
Over and out


Wejki wekji

Åh typiskt!!
Skrev värsta långa inlägget men men... bara kliva upp i sadeln igen.

Jag är nyvaken. Och bestämmde mig för att blogga på morgonen eftersom jag hade en dröm som jag för en gångs skulle kom ihåg. Anser inte att jag är en människa som drömmer överdrivet mycket, det finns ju vissa som drömmer hela tiden. Iaf så var jag och Matilda på väg till london på semester, later on så mötte vi upp med sarah, och helt plötsligt så pendlade vi mellan sydafrika (sol & bad) och london (storstad och shopping). Även Jennie på jobbet fick vara med på ett hörn, hon var på semester med Matthias och hade lyckats vart med i hipp hipp. Lite kul det där med drömmar. Alltid när jag drömmer mardrömmar blir jag jagad.. HATAR DET, får panik. Men jag är därimot nyfiken vad Johan drömmer om, för han skrattade när jag skulle gå upp. Så mysigt att vakna upp med honom eftersom jag gick o la mig själv.

Igår var jag så fruktansvärt seg, låg och degade i soffan hela dagen. Men till slut tog jag mig i kragen och cyklade hem till Malin där även Hanna Johansson var. Vi fick en suverän idé i förrgår på "skeppsbron" att vi skulle laga en trerätters och ha mysigt (man kan ju ha sämre idéer..) Så det blev en tomat,basilika och mozarella bruscetta, fläskfilé i svampsås med klyftpotatis och sallad och slutligen kladdkaka med glass. SÅÅÅÅÅ GOTT :) Vi hade super trevligt, en timmes sökande efter en dans som Malin var tvungen att veta... men vilka dansar då? Jag vet inte? Vad är det för typ av musik? Vet inte men mycket dunka? Men vad var det för typ av dans då? Nej de vet ja inte riktigt.. men det var lite svart och lite grönt. Men tack Malin, vet exakt vilken det är ;) :P Men tillslut hittade vi den det var Mark & Courtney season 4 och låten heter the garden. Så nu behöver vi inte leta så hårt för det står i bloggen.

Idag ska mormor ha födelsedagsmiddag, så det är bara godmat hela helgen så vi får se vad det blir för nått gott :)
Nej nu ska ja läsa boken, sååå spännande. Vill bara läsa ut den. Känner både typ plåga och njutning den är ju spännande och bra men kan inte släppa tankarna på den vill bara få slut på den lixom.

Over and out.


Lördag =)

Idag är det lördag, och jag myser i lägenheten.
Johan har precis gått till jobbet och jag äter delikatessyoghurt, MUMMA.
Har många bollar i luften ibland.. kanske för många... vill läsa en bok, vill "modereseracha", laga mat, baka, partaja, mysa, hitta ny bra musik, göra iordning konditionskombos osv.. (ilandsroblem) men men ..

Jag och Johan tog ett ryck idag och satsade ett litet steg på lägenheten, nya gardiner till sovrummet blev det, var lite tveksam, ljusgrå,mörkgrå,svart och brunmönstrade.. men de var riktigt snygga. Nu ska vi bara ha nått att hänga dem på.. som sagt ett litet steg, men bättre ett litet än inget alls :)

Häromdagen var det 1 år sedan jag och Johan blev tillsammans.. men tyvärr så jobbar han ju natt tors-sön så vi har inte firat det. Men förhoppningsvis till nästa vecka ska vi gå ut och äta nått gott.
Imorrn väntar sig ett litet födelsedagskalas/middag hos mormor som fyllt år. Längtar tills dess.

Nej nu ska ja ta mig i kragen tror jagh och börja min to do list med att titta på reprisen av so you think you can dance ;)

Byebye


Work work

Mycket som händer på jobbet just nu. Vi söker flera inspiratörer, just det, inspiratörer. På CMS arbetar vi inte som instruktörer..skillnaden är att vi vill inspirera våra medlemmar till att prestera det bästa de kan, ha roligt när de är och tränar och har man dessa två kommer man med automatik börja träna regelbundet.

När jag kom hem blev de nog höjdpunkten på idag DUSCHEN, de är inte alltid att man är den mest nyduschade, välparfymerade och snyggaste människan på gymmet :), men tror att det finns flera som känner som jag once in a while..

Kvällen bestog av köttbullar och makaroner, läste lite i min bok (vet inte vad som har hänt, läsinfluensan kanske) en jättetrött pojkvän som nu har sovit heeeeela kvällen. Och snart.... damdamdam.... So You Think You Can Dance.

Godkväll!


Första dagen på veckan

Mysig förmiddagspromenix med Matilda som innefattar räddningsarbete för "bettan beuty" (Matildas cykel), kamera hämtning och mp3 inhandling (dock inte för mig) men det blev en powerewalk innan jobbet.

Idag kom äntligen Jennie tillbaka från semestern, har saknat henne så!
Känns som det är mycket på gång nu, men de blir bra när man kommer in i det, mycket roliga nyheter på jobbet och så.. :)

Kvällen har bestått av läsning, läs och häpna ;) Inte varje dag jag plockar upp en bok men nu händer det. Pantning med Johan och sen så lagade vi (eller jag :P ) fläskfilé pasta. Mumma.

Nej nu ska ja krypa ner brevid karln min.
Nattinatt

Helgens bravader

Hallå, är det här pizzeria? Min nya hälsningsfras i mobiltelefonen :)
Helgen har vart en riktigt bra helg. Började med jobb i fredags, men började må dåligt.. Men inget ont som inte för nått gott med sig, så fredagskvällen blev FREDAGSMYS med Johan hann kolla på två filmer och nästan en hel chipspåse (tillsammans altså) ;).

På lördagen följde jag med mamma pappa och mormor till linköping, bondensmarknad och Emmsi :)
Köpte lite blåbär, mums, våghals2 :), och godis i gammla linköping. Åt thaimat på en restaurang och sen vare hemfärd. Lite oplanerad kväll, men väldigt kul. Jag, Johan och hans vänner festade loss i lägenheten och sen tog vi oss till "Skeppsbron" för att partaja vidare. Mycket trevlig kväll, fick en deja vu upplevelse när jag gick ner för spiraltrappan men denna kväll lyckades jag med att INTE bli nerspydd! + poäng.
Under kvällen fick vi lära oss diverse användbara ord av mogis bl.a. pördey, schnerdey, mogey och fräsigt.

Stackars Johan jobbade idag, men jag kunde sega lite.. ibland vill ja ha massa sällskap då ringer jag min mamms och papps, så de kom hit. Men innan de kommer fick ja ta ett snabbt svep i lägenheten för de kan inte vara stökigt när mammsen kommer, då tar hon fram stora städhinken och det var ju inte därför jag ringde dem.
Slutligen drog jag ett stort andetag och tog mig i kragen, MOT JOGGA JORDEN RUNT.
Jag och mamma gjorde en slinga på 5 km, och man känner sig så duktig efteråt. Slutade med att jag slocknade i typ 2 h på vadaregången. Nyvaken så kallade hjärtat, åkte hem för att träffa mitt hjärta.

Nej ny vecka på gång, nya äventyr, nya möjligheter. Nu är det godnatt och adjö.


Mmmm..

Jag älskar so you think you can dance, och ofta är låtarna så jävla bra.
Bl.a. denna

http://www.youtube.com/watch?v=bniNvTxy774

Enjoy, straxt fika tajm på stan =)

:/

Bättre morgon har jag haft... men ska försöka vända det här. Är ju trotsallt ledig idag, men vi får se vad som händer. Första anhalt blir tvättstugan, IGEN.

Baby baby

Stor grattis till Johans syster Karin och hennes sambo Micke som idag fått en flicka!

Är dålig på det här med rubriker men...

Onsdag, ligger i soffan och tittar på sex and the city filmen, har ju inte sett den typ 10 ggr innan eller nått.
Har fixat lite med min kamera nu, tittat på massa pinsamma filmer i den. Har både det ena och det andra och visa, men jag tror jag skippar det :)
Snart är det jobbtime, arbetsdagen avslutas med CMS Step mix, CMS Styrka, CMS Gång och CMS cirkel, kom och träna mid mig!
Stor lyckospark till Sarah som flyttar nu :( <3

Tisdagskväll

Ska inte ta ALL , (nästan ingen alls) cred. för den numera lite  anständigare bloggen.
Kanske tycker han det är kul, eller så försöker han göra nått när tv-apparaten är bokad HELA kvällen lång.
SO YOU THINK YOU CAN DANCE
Världens bästa tv-program.

Snart sleepy time. Bye bye

Trött eller?

Vissa dagar går allt i ett,  fixat inför möten, fixat inför dans, städat, svarat i telefon, fixat fakturor m.m.
När man ska gå hem kommer man på SHIT ja ska verkligen hem och som vanligt glömmer man nått.. halvvägs hem så inser jag vafan tog jag av mig mina vardagsskor och tog på mig mina innetofflor???
Trött eller??


Första inlägg

 Hehe, känner mig som bambi på hal is när ja gör nått just nu... Kommer detta ut? Gör det inte det? Hur ser det ut, hjäääälp?!... Learning process, lär ta tid innan ni ser ett hyffsat inlägg här :P

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0