Nån som kanske skulle vilja?

Kom igen Charlie!

 


I höst sätter vi upp den varma komedin Kom igen Charlie! i regi av Peter Dalle som får återförenas med Lorrykollegorna Claes Månsson och Suzanne Reuter. I titelrollen ser vi Robert Gustafsson, som äntligen är tillbaka på Oscarsteaterns scen, tio år efter föreställningen Fångad på nätet, 2004.

Den brittiske militären Froggy (Claes Månsson) lämpar av sin obotligt tråkige landsman Charlie (Robert Gustafsson) på ett pensionat i Georgia, USA. För att den sjukligt blyge Charlie ska slippa umgås med gästerna ljuger Froggy ihop att Charlie kommer från ett annat land och inte förstår språket. Planen får dock motsatt effekt eftersom utlänningar är det mest spännande man kan tänka sig för den pratglada pensionatsägarinnan Betty(Suzanne Reuter) och hennes gäster Catherine (Susanne Thorson) och den svagt begåvade brodern Ellard(Martin Eliasson), som dessutom utser sig till Charlies språklärare med ett mycket oväntat resultat.

 

Samtidigt har prästen David (Erik Johansson) och hans inte alltför klyftige vän rednecken Owen (Magnus Roosmann) onda avsikter och planerar att göra pensionatet till högkvarter för sin hemliga klubb, Ku Klux Klan. Eftersom Charlie fått folk att förstå att han inget förstår, får han veta mer än han borde och hamnar snabbt i stora problem med alltför närgångna pensionatsbor å ena sidan och ett gäng taffliga bufflar i vita kåpor å andra sidan…
 
Denna charmiga föreställning skänker eftertanke och är samtidigt en skrattfylld och härligt underhållande komedi på hög nivå med en stjärnspäckad ensemble. Vi får äntligen återse Robert Gustafsson på Oscarsteatern, denna gång regisserad av Peter Dalle - som i sin tur återförenas med Lorry-kollegorna Suzanne Reuter och Claes Månsson m fl.

Premiären går av stapeln 18 sep 2014. Spelas sen tors-lör kl 19.30 och lördagar även kl 15.30. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0