Go CMS

I fredags så kom ju biggestlooser-Mårten och hans kompis Sportguiden-Malin in till oss på CMS i Nyköping.
Nu har de bloggat om oss och vi fick fint betyg. Klicka HÄR för att läsa blogginlägget.
Utdrag från bloggen:

Du som följt mig och Mårten Nylén (Biggest Loser) på Facebook kanske undrade vad vi egentligen höll på med i fredags? Då vi “checkade” in på ett antal träningsanläggningar – i en ström med start i Botkyrka (Sthlm) ner till Karlshamn …  Här får du svaret. Vi drev operation ” Slim & Tone”, vilket gick ut på att testa olika städers utbud på gym. Som ambassadörer från Sportguiden och TV4 så testade vi:

1. Tillgängligheten (då man kommer in i en stad utan att vara orienterad)?

2. Vad rekommenderas av folk på gatan?

3. Personalens bemötande

4. Gymets utrustning

CMS- Träning & Hälsa i Nyköping står för ett bra budskap!:) Vision: "Ditt besök hos oss skall bli din bästa stund på dagen". We like!

 

2. Uppvärmningen utförde vi i Nyköping och vi blev rekommenderadeCMS- Träning & Hälsa, utav flera olika människor som vi möte på gågatan. Vilket vi verkligen förstod efter vi besökt anläggningen. Utan tvekan det trevligaste gym vi nånsin spontanbesökt, grundat på; en super gullig och service minded personal, fina ombonade omklädningsrum och ett 100 % kittat gym- både gällande cardio, fria vikter och kryddat med extra tillbehör. Tack Malin, Sofia, Veronica och Kristian för den härliga upplevelsen! /Malin & Mårten

 

Sammanfattning: Det var roligt och intressant att notera de olika bemötande vi fick i olika städer. Vi är rörande överens om att ATTITYD är det som är A&O för en träningsanläggnings överlevnad. Är personalen trevliga och välkomnande så överbygger det eventuella skavanker. Vi kommer gärna och besöker CMS – Träning & Hälsa igen, som ett direkt exempel på detta. Faktiskt var det lätt att hitta till de flesta anläggningar och man märker att vikten av träning är stor i samhället. Trenden i funktionalitet och sunda nya metoder (TRX, kettlebells, plyometriskt) känns som en genomgående “fluga”- back to basic, som är här för att stanna.

“Over and out!”

Malin & Mårten- “fitness Ninjorna”

 

Hejja hejja hejja CMS!! :D


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bravo, kul med lite "cred"! Mams

2012-02-06 @ 19:01:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0