=)

Även om det blev en snabb, i snudd på stressig, middag igår kväll så var den muuuummsig.

Kantarellmacka samt lax på saltbädd mmmm..

Så här gjorde jag.

Finhackade bananscharlottenlök och fräste i smör.
Grovhackade gula kantareller och fräste i smör.
La ihop alltihoppa, saltade, vitpepprade och la i hackad persilja.
Stekte chiabatta i smör.
La på röran . . . . mmmmm pleasure!!

Laxfileér på grovsalt.
In i ugn 20-25 minuter 200-225 grader (mitten i ugnen)
Kokad potatis.
Cremefraiche, persilja, salt, peppar och vitlök.

=)

Mkt nöjd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0