Hej hopp

Inga bullar blev det med en vända på stan.
Fick ett presentkort av morfar i julklapp så han bidrog till en ny fin plattång (då min var lite "skrotig"). Samt en ny vardagsfoundation.
Gick hem och började julgransplundra lite. Men fy tusan vad det barrade! Nu står julgranen på balkongen i väntan på sitt öde, som vi inte vet vad det är faktiskt.. Ska vi kasta den över balkongen på natten och låtsas att det inte är våran längre? ;) Kom gärna med hjälp eller förslag. =)

Ner på byn för 3:e gången idag, inhandling av gottigottigotti. Chips, morötter samt dipp fick det bli. Mumma.
Ikväll tycker jag man ska titta på Let's Dance (brukar bli tråkigt i längden men premiärprogrammet, se vilka kändisar som är duktiga och vilka som är pinsamma). Senare är det Johnny English (töntig komedi) samt Ett päron till farsa på semeser i europa (oerhört töntig och kul komedi).

Ha en trevlig kväll.

Ps. Det är 2 st brandbilar på stan.. mellan västra skolan och enskilda gymnasiet, den gatan - kom ihåg vart ni hörde det först :P Ds.

Kommentarer
Postat av: T.Bear

Släng granen från balkongen, men kolla var grannarna gör av sina och lägg den där eller lägg den utanför miljöhuset, annars kanske du får pant på den där du köpte den, nu i kylan som kommit för att stanna så kan du sälja den till nån som har kamin så kan den skänka värme en stund

2010-01-08 @ 20:00:33
Postat av: Cara mia

Härligt med inside information så där direkt från brottsplatsen ;) jag röstar på att ni kastar den från balkongen faktiskt! finns nog nån unge som blir glad för att hitta den vid lekplatsen :)

2010-01-08 @ 22:49:26
URL: http://sarahsadventures.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0