Weekend

Helgen har vart helt ok.
Fredagen blev LUGN!! Lite tv o promenad med tjejer och hund :)
Lördagen blev det lite vin och lite socialisering, helt okej men det blev en tidig kävll utan utgång.
Söndagen så tvättade jag och umgicks med mamms o papps. Sen begav vi oss till donken och vinkade till Johan, sen förde vi kossan mot ålberga. Kalas för kusin Hanna 18 år. Hon fick en supermysig filt samt en jätte fin ljuslykta från indiska, ljuslyktan kunde ja tänka mig själv att ta. Fick gott med grillat och potatisgratäng, samt någon tysk kaka. Super super. Kalaset börjar med att Hannas katt Zelda tar in en levande mus, och musen tyckter inte direkt om att bli jagad så den sticker under spisen... som är på 200 grader så de lär ju vara rätt varmt där nere.. Monica (faster) tippar spisen... och musen är borta... men vart är musen?!  Madde (kusin) ; den är ju på din fot. AHHHH!!! Musen kryper upp i Monicas byxor och sen så försvinner den bakom skafferiet.
Hela kalaset så satt vi o spanade på katten så låg vid spisen / diskmaskinen / skafferiet och ibland så kom musen ut. Även BIG ben var där, en ljus labrador. Han är lika stor som en vuxen labrador men inte i sinnet... så han har verkligen inte någon kontroll över sin kropp galopperar bakom en o hinner inte stanna så man blir knuffad 2 m frammåt. Men det var en trevlig kväll.

På kvällen blev det ensam mamma söker, ÄNTLIGEN, pinsamma karlar i tv , kan de bli bättre??
Missade dock victoria secret fashion show ... :/ men ja har hört att det ska vara repris på de så får hålla utkik. Nu laddar jag batterierna inför imorrn då de är premiär för ANDRA AVENYN. YEEEES.

Nej nu ska ja göra mig iordning inför jobb. Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0