San Francisco, Muir Woods, Sonoma och Napa Valley

Vår första organiserade utflykt togs dag (3!?). Vi hade bokat in en guidad tur till Muir Woods samt vindistrikten norr om Kalifornien. Våran tyska guide (men ja han pratade eng.) Roman, var helt galen, knäpp och så rolig, han gjorde verkligen resan och dagen jättelyckad och rolig. Det är ju helt sjukt vad några mil kan göra, SF svalt/kallt och molnigt, över Golden Gate och det blev sol och hur varmt som helst.
 
 
Som ni ser, dimmigt och molnigt så man ser inte ens Golden Gate.
Första stopp blev Muir Woods med sina enorma Seqoia träd, man kan inte riktigt fånga det man med ögat såg, men en häftig upplevelse, och det var verkligen fridfullt och lugnt till skillnad från alla stadsupplevelser vi haft på resan. Så här nedan följer 500 bilder på träd, dubbelhakor, trädkramare och skojare :)
 
 
 
 
Sådärja, nog med trädbilder, för vad växer på träd?? Jo vindruvor. Bland hisnande vyer åkte vi vidare norrut mot Sonoma och Napa Valley. Vi besökte vingårdarna Mayo, Madonna och Cline Cellars och fick prova goda viner samt ett stop i Sonoma Townsquare där vi åt på mysiga Sunflower Café.


Trötta, varma, svettiga och lite lulliga körde Roman hemmåt mot SF igen, men innan vi släpptes av så stannade han vid denna kända plats där man får en riktigt bra bild på Golden Gate och San Francisco. Det blåste som bara den, så man fick verkligen hålla i sig så man inte blåste bort..

 

Selfiepinnen blåste västan bort :)

Kommentarer
Postat av: Ankis

😍😍😍😍😍😍
Du är så himla vacker Malin 😘😘

Svar: Du med, puss! <3
Malin

2015-07-30 @ 22:18:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0